SOLIDE

Een stevig fundament

We komen uit de wereld van distributie en opslag, dus weten we wat gevraagd wordt en belangrijk is bij logistieke vastgoed projecten. Zoals transparantie in kosten. Bij ons weet je wat je krijgt en betaald. Alles wordt tot achter de komma berekend.

We zijn al lang en goed thuis in de markt van gebruikers en werken alleen met investeerders en pensioenfondsen waarmee we al sinds jaar en dag nauw samenwerken.

FLEXIBEL

Functioneel en toekomstbestending

Vanuit onze ervaring en kennis van de markt weten we hoe we het vastgoed functioneel en toekomstbestendig maken, geschikt voor distributie en opslag. Met flexibele stellages, de mogelijkheid om 24/7 open te zijn, voldoende ruimte voor loading docks, flexibele wagens voor orderpicking en klaar voor robotisering. Zo beperken we het risico op onnodige leegstand. Zo zorgen we ook voor meer werkgelegenheid
en een hoog rendement.

GROEN

Letterlijk en figuurlijk

We werken volgens BREEAM, streven naar circulair bouwen, focussen alles op een zo laag mogelijke Footprint en een visueel aantrekkelijke inpassing binnen de bebouwde omgeving. Denk aan groene heuvels met schapen in plaats van lange grijze muren. Aan het toevoegen van bijenplekken, vogelhuisjes, ooievaarsnesten. Al ons logistieke vastgoed moet zo energieneutraal mogelijk zijn. Bijvoorbeeld door batterij opslag systemen en lokale energieopwekking via windmolens en zonnepanelen.

HOE KUNNEN WE U HELPEN?

Wilt u meer weten over wat we doen en hoe we u als investeerder, toekomstig gebruiker of gemeente kunnen helpen?

Neem contact op