REGIE OVER PROCES

We begeleiden en verbinden professionals met elk hun eigen specialisme en track record. Het is simpelweg niet mogelijk om van alle markten thuis te zijn. Daarom bundelen we alle benodigde expertises en maken we gebruik van elkaars talenten. We werken met een vast team van partners zoals bouwconcerns, architecten, investeerders, banken, makelaars en specialistische adviseurs.

Elkaar scherp houden én kunnen samenwerken. Daaruit ontstaat toekomstbestendig vastgoed.

ONTWIKKELEN

FINANCIEREN

BOUWEN

EXPLOITEREN

ONTWIKKELEN

Vanuit de wensen van de klant creëren we de beste, meest flexibele en mooiste oplossing voor een bouwconstructie met strategisch perspectief. Wat zijn de kernprocessen van de organisatie? Hoe verhouden die zich tot het logistieke proces? Wat zorgt voor een optimale levering aan klanten? Komen er cross-dock bewegingen? Welke Value Added Services zijn nodig?

Wij streven steeds naar het beste resultaat voor landschap, flora & fauna en mensen. En naar de hoogst mogelijke certificeringen, zoals BREAAM en WELL om onze CO2-emissie te minimaliseren.

FINANCIEREN

Een eigen locatie is goud waard, dat moet de investering ook zijn. Wij staan garant voor de juiste oplossingen op gebied van Financiering, Subsidie en Certificering. Onze focus richten we op de totale waarde op de lange termijn door het bieden van een strategische investering: Solide, Flexibel en Groen.

Onze klanten en wijzelf zijn contractpartij. We werken samen met verschillende soorten beleggers: van wereldwijde institutionele pensioenfondsen tot verzekeringsmaatschappijen tot vermogende investeerders.

BOUWEN

Wij staan garant voor de juiste oplossingen tijdens het concrete bouwproces, uitgevoerd door gerenomeerde bouwconcerns. We beschikken over de BIM Kennis en Kunde. Het totale bouwproces wordt conform NEN 2574 onderverdeeld in hoofd en sub-fasen.

Tijdens de bouw verkleinen we onze ecologische voetafdruk door de behoefte aan en het gebruik van energie, water en materialen te beperken. Door hergebruik van bouwmaterialen te stimuleren en door demontabel te bouwen.

EXPLOITEREN

Het succesvol exploiteren van logistiek vastgoed vereist kennis en ervaring. En een mentaliteit gericht op continue optimalisatie van alle aspecten van het beheer. En juist in die dynamische wereld voelen wij ons thuis.

Flexibiliteit en klantgerichtheid zit in ons DNA. Daarom zijn we zelf ook nauw betrokken bij het verhuren van onze locaties. Want geprognosticeerde rendementen zijn aantrekkelijk, uiteindelijk gaat het om het resultaat.

HOE KUNNEN WE U HELPEN?

Wilt u meer weten over wat we doen en hoe we u als investeerder, toekomstig gebruiker of gemeente kunnen helpen?

Neem contact op